Alle Kategorier

Produkter

Hjem>Produkter>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
ZE-serien petrokjemisk prosesspumpe

ZE-serien petrokjemisk prosesspumpe


● Petrochemical process pump

● Overhengende pumpe

●  OH2

● API 610 OH2 pump

e-post: [e-postbeskyttet]

Hovedtekniske data

● Size: 1-16 inches
● Kapasitet: 0-2600 m3/t
● Hode: 0-250m
● Temperatur: -80-450 °C
● Trykk: 5.0Mpa
● Materiale: Støpestål, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

applikasjoner

● Denne serien med pumper brukes hovedsakelig i oljeraffinerier, petrokjemikalier, kryogenteknikk, kullkjemikalier, kjemisk fiber og generelle industrielle prosesser, kraftverk, store og mellomstore varme- og klimaanlegg, miljøvernteknikk, offshoreindustri og avsaltingsanlegg. som andre bransjer og felt.

Konkurransefordel

● Lageropphengsbraketten er utformet som en helhet, som smøres med oljebad. Oljenivået justeres automatisk med konstant oljekopp.

● I henhold til arbeidsforholdene kan lageropphengsbraketten luftkjøles (med kjøleribber) og vannkjøles (med vannkjølt hylse). Lageret er forseglet av en labyrintstøvskive.

● Motoren bruker den utvidede membrankoblingen. Den er veldig praktisk og rask å vedlikeholde uten å demontere rørledninger og motor.

● Denne serien med pumper har høy grad av generalisering. Hele utvalget har femtitre spesifikasjoner, mens bare syv typer lagerrammekomponenter er nødvendig.

● Pumpehuset med en utløpsdiameter på 80 mm eller mer er utformet som dobbel spiral for å balansere radialkraften, og dermed sikrer den levetiden til lageret og avbøyningen av akselen ved akseltetningen.

KONTAKT