Alle Kategorier

Produkter

Hjem>Produkter>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
VMC Series vertikal posepumpe

VMC Series vertikal posepumpe


● Vertikal posepumpe

● Vertikal pumpe  

● VS6

● API 610 VS6 pumpe

e-post: [e-postbeskyttet]

Hovedtekniske data

● Hode: 0-800m
● Kapasitet: 0-800m3/t
● Pumpetype: Vertikal
● Trykk: 10 Mpa
● Temperatur: -180-150 °C
● Materiale: Støpestål, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

applikasjoner

● Denne serien av pumper er mye brukt i petrokjemisk, kullkjemisk, kryogenisk teknikk, kondensatutvinning, flytende gassteknikk, oljeraffinering, kraftverk, rørledningstrykkregulering, avsalting av sjøvann og andre industrier og felt.

● Den er spesielt egnet for transport av lavtemperaturmedium, lett gassifiseringsmedium, etc., som naturgass, etylen, flytende ammoniakk, kondensat, lette hydrokarboner og oljeprodukter, etc.

Konkurransefordel

● Rullelagerstruktur påføres med tynn oljesmøring. Den er designet med et spesielt smøreoljesirkulasjonssystem og lageret har god smøreeffekt. I mellomtiden er det vannkjøling og luftkjølingsstruktur, egnet for ulike arbeidsforhold og forbedrer lagerlevetid.

● Balansekammeret kan kobles til innløpet. Hvis mediet er lett å fordampe, kan det også kobles til sekundærhjulet for å øke trykket i tetningskammeret, redusere muligheten for gassifisering og øke sikkerheten og påliteligheten.

● Første trinns impeller tar i bruk et sugehjul, som har god sugeevne og kan forkorte innføringsdybden til pumpen.

● Strukturen til flerpunktsstøtte i glidelager er brukt og spennet mellom lagrene er designet for å oppfylle kravene i API-standarder. De høye slitebestandige materialene for lagre er tatt i bruk for å sikre stabil drift av pumpen.

● Profilsveiset struktur er tatt i bruk i suge- og utløpsseksjonen, uten støpefeil og sterk trykkbærende kapasitet.

● Trommel-skive-strukturen brukes til å balansere den aksiale kraften og justerer automatisk den aksiale klaringen under drift. Dette kan oppnå en fullstendig balanse av aksial kraft, slik at lageret går uten aksial belastning. Pumper kan ha lengre levetid og er tryggere i drift

KONTAKT