Alle Kategorier

Produkter

Hjem>Produkter>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
DSG serie horisontal høytrykks flertrinns pumpe

DSG serie horisontal høytrykks flertrinns pumpe


● Horisontal høytrykks flertrinnspumpe

● Mellom lagertype pumpe

● BB5

● API 610 BB5 pumpe

e-post: [e-postbeskyttet]

Hovedtekniske data

DSG
DSH
Strømningsområde5 ~ 730m3 / t 45 ~ 1440
Hodeområde~ 3200m3200m (6000r/min)
Gjeldende temperatur-80 ~ 450 ° C-80 ~ 450 ° C
Designtrykk~ 35MPa~ 35MPa
applikasjoner

● DSG-seriens pumper brukes hovedsakelig i kjelefødevann, raffinerier, termiske kraftverk, kullkjemisk industri, urban vannforsyning, vannbehandling, petrokjemisk industri og annen industri. Den er spesielt egnet for transport av væsker, brannfarlig, eksplosiv, giftig, høy temperatur og høyt trykk, slik som flytende petroleumsgass, lette hydrokarboner, kjelefødevann, etc.

● DSH-seriens pumper brukes hovedsakelig i oljeutvinning, kullkjemisk industri, avsalting av sjøvann, kraftverk og så videre. Den kan også brukes i gråvannspumpe, mager metanolpumpe, kjemisk gjødsel, mager væskepumpe og rik væskepumpe i kullkjemisk industri.


Konkurransefordel

● Trykkdelene til pumpehuset og pumpedekselet er laget av smiingsprosess, noe som gjør driften tryggere og mer pålitelig.

● Både pumpehus og impeller er utstyrt med en tetningsring. Klaringen og hardheten er i samsvar med API 610-standarden. Reservedelene er enkle å skifte og har lang levetid.

● Det er styrenøkler og posisjoneringsstifter. Ved transport av høytemperaturmedium utvider pumpen seg og strekker seg til den ikke-drevne enden, noe som ikke påvirker forbindelsen mellom pumpe og drivmaskin. Operasjonen er sikrere og mer pålitelig.

● Selvsmørende glidelager og tvangssmøring glidelagerstrukturer kan brukes avhengig av akselkraft og hastighet.

● Den indre kjernen vedtar den integrerte ekstraksjonsstrukturen, som kan realisere vedlikehold og inspeksjon av pumpen uten å flytte innløps- og utløpsrørledningene.

KONTAKT