Alle Kategorier

Produkter

Hjem>Produkter>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619760418957416.jpg
DMS-serie horisontal delt flertrinnspumpe

DMS-serie horisontal delt flertrinnspumpe


● Horisontal delt flertrinnspumpe

● Mellom lagertype pumpe

● BB3

● API 610 BB3 pumpe

e-post: [e-postbeskyttet]

Hovedtekniske data

● Kapasitet: 2400 m3/t
● Hode: 2000m
● Trykk: 35Mpa
● Temperatur: -40-200 °C

applikasjoner

● Denne serien med pumper brukes hovedsakelig i petroleumsutvinning, petrokjemisk, kjemisk, kullkjemikalier, rørledningstransport, avsalting av sjøvann, kraftverk, etc. Den kan også brukes i gråvannspumper og metanol-mager pumper i kullkjemisk industri, høy -trykkturbin for hydraulisk energigjenvinning i kjemisk industri, og mager væskepumpe og rik væskepumpe som brukes i gjødsel- og ammoniakkanlegg, og så videre.

● Pumper brukes under typiske driftsforhold, slik som kjeletilførselsvann ved kraftverk, avkoksing og fjerning av fosfor ved stålverk, oljefeltvanninjeksjon og andre høytrykksapplikasjoner.

Konkurransefordel

● Første trinns impeller er av sugedesign, og den har god kavitasjonsytelse. Løftehjulet er plassert rygg mot rygg, slik at aksialkraften automatisk balanseres uten balansemekanismen i komplisert struktur. Dette forenkler pumpestrukturen og letter transporten av medium med faste partikler.

● Pumpeinnløp og -utløp er plassert på pumpehuset. Pumpen kan demonteres ved ganske enkelt å åpne pumpedekselet, og la pumpehuset stå uten å fjerne innløps- og utløpsrørledningene. Vedlikeholdet er enkelt og praktisk.

● Lagre kan bruke selvsmørende glidelagerstruktur og tvangssmøring lagerstruktur avhengig av akselkraft og hastighet.

● Alle friksjonsparene er laget av materialer med høy hardhet og slitestyrke, så de er ikke lette å bite. Roterende hylser og ring er herdet på overflaten, ikke bare sikrer høy hardhet og hardhetsforskjell, men er også vanskelig å bite. Den er egnet for å transportere fast-flytende to-fase medium og redusere erosjon av partikler. Pumpens levetid og pålitelighet er garantert.

KONTAKT